Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ahoj přátelé, kamarádi a příznivci dobré muziky, další, již devátý, ročník připravujeme na

*

 

 

12. června 2010

od 15.00 hodin

 

*

Obrazek


 
Máme tu další band který prošel kvízem. Není to nikdo jiní než
Fair Play Grass

Obrazek


Trautengrass

Obrazek


Frýda&Co

Obrazek


Bez Dobra
Obrazek



Album

Obrazek

S Chomutovským Albumem se posluchači setkávají již od roku 1987. Od té doby prošel samozřejmě mnohými personálními změnami. Více se o kapele Album dozvíte na jejich webových stránkách na adrese www.albumband.cz, kde najdete kromě zvukových ukázek, fotografií a dalších informací, také kalendář akcí, na kterých můžete album vidět a slyšet osobně.

Grass Road

Obrazek


The Bee Line

Obrazek

Všechno většinou začíná mimo nás...

...i tuto partu nemladých a neperspektivních individualistů dala dohromady cizí moc. A jsme za to rádi. Začali jsem spolu hrát na jaře roku 2008 a nadšení a píle nám vydržela dodnes.

Do reportoáru jsme zařadili nepříliš tradičn
ě znějící skladby amerického bluegrassu s převážně převzatými aranžemi od zkušených kapel. Do budoucna bychom chtěli slíbit, že se pustíme i po své vlastní cestě.

K naším úsp
ěchům se dají počítat Robertovy nové struny na kytaře, Ježkova 50% účast na zkouškách, Ctiradovo nové banjo, dobytí chaty Milošovy přítelkyně k příležitostným kapelním dýchánkům, a další.

Slyšet nás můžete na naších vystoupeních a vid
ět i na cizích, při setkání nám tykejte a říkejte nám všechny drby, co znáte.

Enjoy us!


 


G-RUNS´N ROSES


Obrazek

Možná Vám název kapely připomíná známou rockovou kapelu, ale na fotce Vám chybí divoké účesy a tetování. Naštěstí G-runs 'n Roses tyto zdánlivé nedostatky vynahrazuje kvalitní muzikou a energickým projevem. Jde totiž o jednu z předních evropských kapel hrající bluegrass. Bluegrass je muzika, která má stejné kořeny jako dobře známá česká country, ale liší se od ní hlavně svými vypracovanými instrumentálními a vokálními výkony. Když si poslechnete kapelu G-runs 'n Roses, zaujmou Vás přesné trojhlasy, fascinující sóla jednotlivých hráčů a solidní rytmus. To vše divákům podává se značnou dávkou humoru. G-runs 'n Roses se snaží oslovit posluchače nehledě na věk anebo hudebního zaměření přičemž zachovává svoji nezaměnitelnou vlastní identitu.

*
WYRTON

 

Obrazek

WYRTON je bluegrassová skupina z Ronova nad Doubravou. Vznik kapely bychom mohli datovat asi tak od přelomu dubna a května roku 1996, kdy se přímo v Ronově shodlo pět začínajících hudebníků, že pořádné muziky není nikdy dost, a proto by mohli založit hudební seskupení, které by rozdávalo radost nejen sobě, ale i lidem v okolí.

 

 

Obrazek

V současnosti má kapela za sebou hraní na festivalech Banjo Jamboree Čáslav, Jamboree Strakonice, EWOB in France (Francie), Dobrofest Trnava (Slovensko), Kolínský ostrov, Hubertka, White Stork, Kutnohorská kocábka, Bluegrass v Českém ráji, Bluegrassové Žleby, Chotěbořský džem a mnoho dalších. WYRTON je k slyšení i v klubech a sálech po celé ČR. Písničky Wyrtonu hrají také některá rádia jako např. Český rozhlas, radio Proglas, Country radio a radio Sever.


Diskografie kapely obsahuje v současné době tři CD:
- demo CD Tajná přání, natočeno v září 2001 ve studiu Benas Seč,
- CD Jinak to nejde, natočeno v květnu 2007 ve studiu Good Day Records Jiřího Maška,
- promo CD Jde to i jinak, natočeno v listopadu 2008 ve studiu Sklep Kolín.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Program

(Růža, 23. 2. 2010 16:39)

Konečně se nám podařilo sestavit program. Z vašich návrhů uslyšíte ale jen tři kapely. Nechte se překvapit. R

Navrhuji např.

(Lenka, 10. 2. 2010 21:15)

Navrhuji Goodwill,Frýda a Company, Twisted Timber, Album,! Dobře se s nima paří!Tedy hezky hrajou :o))

Trautengrass

(Mišák, 29. 1. 2010 18:23)

Ahoj. Když už by hrál County Consensus, tak bychom se mohli také zůčastnit, neboť nejtěžší je na festival dostat vždycky Pavla:)) A když už tam bude, tak to bude snazší a nebude se moci vymlouvat!:) Kontakty jsou na našem webu: http://trautengrass.mypage.cz případně telefon na mě je 777218996. Pěkný ročník 2010 přeje Miš:)

County Consensus

(Pavel, 13. 1. 2010 9:20)

Moc rádi bychom si u Vás brnkli!! :) Kontakt: Jezvina Václav 603332263 a nebo já Veigl Pavel: 604621364. A když ne tak at se Vám to letos zase vydaří!! :)

Beňa&Ptaszek (SK/CZ)

(Milada Němcová, 12. 1. 2010 8:33)

navrhuji vám mezinárodní, slovensko české country-bluesové duo Luboš Beňa@Matěj Ptaszek (Music of the Mississippi river) viz www.lubosbena.sk
Skvělá muzika a skvělá zábava!!